Date de contact

Telefon Telefon: 0766 677 366
 
Mobil Telefon: 0746 370 402
 
Fax Fax: 0314 099 609
 
Email E-mail: office@montaj-aerconditionat.com
 
Email E-mail: vanzari@montaj-aerconditionat.com
 
Website Web: https://www.montaj-aerconditionat.com

Informaţii Service Aer Condiţionat

Service / Montaj Aer Conditionat

Implicaţiile unui aer condiţionat neîngrijit

Un sistem de aer condiţionat prost întreţinut, poate eventual să promoveze creşterea şi răspândirea de microorganisme, cum ar fi Legionella pneumophila. În schimb, aerul condiţionat, inclusiv sistemul de filtrare, umidificare, de răcire, dezinfecţie etc. pot fi folosite pentru a furniza o atmosferă curată, în condiţii de siguranţă, atmosferă de operare în spital şi în alte medii de camere în cazul în care o atmosferă adecvată este esenţială pentru siguranţa pacienţilor şi bunăstarea acestora.

Aerul condiţionat poate avea un efect pozitiv asupra celor care suferă de alergii şi astm.

În grave valuri de căldură, aerul condiţionat poate salva viaţa persoanelor în vârstă. Anumite autorităţi locale, au înfiinţat centre publice de răcire pentru cei care nu au un astfel de sistem instalat în propria casa.

Aparatele care sunt întreţinute periodic au un zgomot mult mai scăzut.

Aparatele de aer condiţionat neîngrijite pot genera niveluri de sunete care pot să contribuie la pierderea auzului, dacă expunerea este făcută pe un termen lung. Aceste niveluri sunt similare cu expunerea de a trăi aproape de un aeroport aglomerat sau a unei autostrăzi foarte circulate.

Revizii periodice aer condiţionat

Această secţiune a fost special realizată pentru viitorii noştri parteneri şi clienţi care nu cred în sintagma "Mai bine previi decât să repari".

În cazul instalaţiilor de climatizare, în urma studiilor efectuate, s-a dovedit că este mult mai ieftin să întreţii corespunzător un aparat de aer condiţionat în perioada de garanţie şi postgaranţie, decât să fiţi nevoiţi să faceţi cheltuieli majore în cazul unor defecţiuni ce apar datorită neîntreţinerii corespunzătoare a acestor tipuri de aparate.

Pe scurt, vă spunem că puteţi mări considerabil (cu aproximativ 50%) perioada de funcţionare a unui aparat de aer condiţionat în cazul în care acesta beneficiază de inspecţii periodice, lunare sau trimestriale.

Astfel pentru a mări durata de viaţă a instalaţiilor dumneavoastră, firma noastră, a creat un Departament de Service care prin angajaţii săi vă stă la dispoziţie pentru consultanţă gratuită în găsirea soluţiei optime.

Întreţinerea aparatelor de aer condiţionat presupune

- Curăţarea filtrelor este o condiţie esenţială pentru ca aparatul de aer condiţionat să aibe eficienţa ridicată (Controlul filtrelor de aer trebuie făcut la 3 luni, iar în cazul mediilor poluante se va face la 1 lună)
- Curăţarea aparatului de aer condiţionat verificându-se:


- Diagnosticarea stării de funcţionare a unităţilor internă şi externă prin verificarea compresorului, starea traseului frigorific, parametrilor agentului frigorific, starea racordurilor. Fără o întreţinere periodică, creşte riscul de a avea o defecţiune majoră şi chiar o cădere totală a echipamentelor de care depinde confortul dumneavoastră. Când echipamentele funcţionează la mai puţin de eficienţa maximă, consumul de energie electrică poate să fie mai mare decât ar trebui. Service aparate aer conditionat