Date de contact

Telefon Telefon: 0766 677 366
 
Mobil Telefon: 0746 370 402
 
Fax Fax: 0314 099 609
 
Email E-mail: office@montaj-aerconditionat.com
 
Email E-mail: vanzari@montaj-aerconditionat.com
 
Website Web: https://www.montaj-aerconditionat.com

Informatii Service Mobil Climatizare Auto

Service / Montaj Aer Conditionat

Curatare instalatie racire / aer conditionat auto

Una dintre cauzele principale in cazul defectarii instalatiei de aer conditionat o consitutie spanul din sistemul de racire provenit de la compresoarele defecte sau care nu functioneaza corespunzator.
G&T UNIC DISTRIBUTION dispune de echipamentele necesare curatarii instalatiei de climatizare.

Daca la incercarea de incarcare cu freon constatam ca sistemul de climatizare este defect, si nu doriti reparatia acestuia se va achita doar costul verificarii.Pentru depanare si remediere pretul difera in functie de nivelul de dificultate al reparatiei.

Igienizare sistem aer conditionat auto / Eliminarea mirosurilor neplacute din habitaclu / Dezodorizare

Decontaminare si eliminarea mirosurilor neplacute se face printr-un tratament cu ozon complet netoxic si fara substante chimice active.
Mirosul de aer curat dupa o ploaie torentiala sau o furtuna se datoreaza, in cele mai multe cazuri, datorat generarii naturale de ozon.

Ozonul este printre cei mai puternici dezinfectanti din lume dupa fluor si este mult mai puternic decat clorul in distrugerea germenilor, bacteriilor si virusurilor, dar fara sa lase in urma acelasi miros puternic.

Miros urat dupa oprirea aerului conditionat

Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe eleroanele de racire si adera la ele din cauza tensiunii superficiale a apei.

In interiorul tubulaturii sistemului de ventilatie este combinatia de umezeala, frig si intuneric adica mediu ideal pentru bacterii si micro-organisme. Acestea sunt antrenate in fluxul de aer circulat de instalatie ducand la aparitia de mirosuri deranjante si iritante pentru caile respiratorii.